Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ευρωπαϊκό διαδικτυακό καταστήματα για αξεσουάρ & συσκευές.

Πολιτική επιστροφών και ανταλλαγών 


1 Συσκευάστε όλα τα είδη στην αρχική συσκευασία. Τα είδη που αγοράστηκαν ως σύνολα πρέπει να επιστραφούν σε σύνολα.


2 Συμπληρώστε τη φόρμα αιτήματος επιστροφής που επισυνάπτεται στην παραγγελία..


3 Επισυνάψτε αντίγραφο της επιταγής πώλησης, καθορίστε τη μέθοδο επιστροφής χρημάτων (ταχυδρομική παραγγελία ή μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό)..


4 Στείλτε το δέμα σε αυτήν τη διεύθυνση:
AMDE TECH (Επιστροφή)
Meg. Alexandrou 5
Serres 62125
Serres
Greece


5 Αφού στείλετε το δέμα, ενημερώστε μας για αυτό στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@amdetech.com

Επιλεξιμότητα στοιχείων για επιστροφή ή ανταλλαγή.


Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν τυχόν αγορασμένα αντικείμενα χωρίς να προσδιορίσουν τον λόγο εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή παραλαβής αυτών των αντικειμένων από τον Πωλητή ή τους αντιπροσώπους του Πωλητή. Τα αντικείμενα μπορούν να επιστραφούν εάν διατηρηθούν οι ιδιότητες καταναλωτή, οι εργοστασιακές ετικέτες και η κατάσταση έτοιμης προς πώληση.

Για να επιστρέψουν τα αντικείμενα, οι πελάτες πρέπει να υποβάλουν το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς και να συμπληρώσουν τη φόρμα αιτήματος επιστροφής.

Κανόνες για την επιστροφή και την ανταλλαγή αντικειμένων με ανακαλυμμένα ελαττώματα:

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ενημερώσουν τον Πωλητή για τυχόν ελαττώματα που ανακαλύφθηκαν και να ζητήσουν να τα διορθώσουν εντός 30 (τριάντα) ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή της παραλαβής των αντικειμένων από τον Πωλητή ή τους αντιπροσώπους του Πωλητή. Η μόνη εξαίρεση είναι τα ελαττώματα που προκαλούνται από ακατάλληλο χειρισμό των στοιχείων από τον Πελάτη.

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν να πάρουν αντικείμενα και να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Σε αυτήν την περίπτωση, τα αντικείμενα πρέπει να επιστραφούν στον Πωλητή και διατηρούνται οι ιδιότητες καταναλωτή, οι εργοστασιακές ετικέτες και η κατάσταση έτοιμης προς πώληση.

Δεν είναι δυνατή η ανταλλαγή προϊόντων. Ωστόσο, μπορείτε να επιστρέψετε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα για επιστροφή χρημάτων και να υποβάλετε νέα παραγγελία για τα επιθυμητά αντικείμενα.
 Πρέπει να περιλαμβάνει έναν έγκυρο αρχικό αριθμό παραγγελίας αγοράς από το Amdetech.com.
 Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να λείπουν περιεχόμενο.
 Στον πελάτη θα δοθεί επιστροφή χρημάτων προϊόντος - τα έξοδα αποστολής και διαχείρισης ΔΕΝ θα επιστραφούν.
 Η Amdetech δεν φέρει καμία ευθύνη για χαμένα ή κλεμμένα πακέτα επιστροφής κατά τη μεταφορά / παράδοση.
 Η προπληρωμένη ετικέτα επιστροφής δεν είναι διαθέσιμη για διεθνείς επιστροφές.
 * Διαφημιστικά είδη δώρου: Όλα τα διαφημιστικά είδη δώρων δεν είναι κατάλληλα για Επιστροφές, Ανταλλαγές ή Εγγυήσεις.
 * Στοιχεία δέσμης: Για να λάβετε επιστροφή χρημάτων, πρέπει να επιστρέψετε όλα τα στοιχεία εντός του πακέτου. Ό, τι έκπτωση σε ομαδικά είδη δεν επιστρέφονται, θα μετατραπούν σε αγορά πλήρους τιμής και η παραγγελία θα επιστραφεί ανάλογα.

Παρέχουμε εγγύηση καταναλωτή 6 μηνών. Η εγγύηση για σκληρυμένο γυαλί και προστατευτικά φιλμ λαμβάνει μόνο κατασκευαστικά ελαττώματα που εντοπίστηκαν πριν αφαιρέσετε τις σφραγίδες ασφαλείας.

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κατασκευαστικά ελαττώματα ανεξάρτητα από τη διάρκεια ή τη μέθοδο χρήσης του, στείλτε μας email. Επισυνάψτε μια λεπτομερή περιγραφή του ελαττώματος και των φωτογραφιών.

Τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων αντικειμένων καλύπτονται από τον αγοραστή. Μόλις ληφθεί και εγκριθεί το δέμα επιστροφής σας, θα επιστρέψουμε την πληρωμή στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μπορεί να χρειαστούν έως και 14 ημέρες. Συνήθως, είναι 7 εργάσιμες ημέρες.