Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ευρωπαϊκό διαδικτυακό καταστήματα για αξεσουάρ & συσκευές.

Η ιστοσελίδα amdetech.com πωλεί ποιοτικά αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα, αξεσουάρ για tablet και iPad όπως και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές για χρήση στο σπίτι ή το αυτοκίνητο, αξεσουάρ για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, αξεσουάρ για υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές καθώς και εξοπλισμό Bluetooth.

Με ένα τεράστιο γκάμα αξεσουάρ προϊόντων έχουμε ισχυρή θέση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Η AMDETECH αποστέλλει προϊόντα για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με οποιοδήποτε μέγεθος παραγγελίας από μικρές έως μεγάλες παραγγελίες ποσότητας και θα σας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η AMDETECH εγγυάται ότι θα έχετε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Για να διατηρήσουμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους, προσφέρουμε εγγύηση τιμής και ικανοποίησης όταν κάνετε τις αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές στο amdetech.com

Η AMDETECH είναι ένα από τα αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε 100% ασφαλή διαδικτυακή εμπειρία αγορών. Προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και μειώνουμε τον κίνδυνο στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές, καθώς και την πρόληψη του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.

Στοιχεία της εταιρείας

Η έδρα μας:
AMDE TECH PLTD
Σέρρες 14
Σαντάνσκι, 2800
Μπλαγκόγκραντ
Βουλγαρία

Ηνωμένο Βασίλειο: +44 741 835 4266
GR: +30 211 234 5095

Επίσημες διευθύνσεις email:
contact@amdetech.com